Termene și condiții

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI “https://covidplasma.ro/”

PREZENTUL DOCUMENT CONTINE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI “https://covidplasma.ro/”. VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACEST DOCUMENT INAINTE DE A UTILIZA SITE-UL.

 1. DESPRE SITE

Acest site este un proiect prin care societatea Besmax Pharma Distribution SRL cu sediul social in Str. Iresti nr. 1, Mansarda, ap. 7, Municipiul Bucuresti, Sector 1, cu punct de lucru in Bucuresti, str. Baneasa nr. 10, Sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/10006/2013 si CIF RO32118617, vine in sprijinul Ministerului Sanatatii si a INHT asa cum se prevede in Protocolul semnat la 30 martie 2020.

In Site sunt expuse toate informatiile cu privire la tratamentul experimental care presupune administrarea de plasma convalescenta recoltata de la cei care au invins noul coronavirus, denumita si plasma hiperimuna.

Totodata, Site-ul contine si un Registru al Donatorilor Convalescenti COVID-19 unde persoanele care s-au imbolnavit cu COVID-19, s-au vindecat, au dezvoltat in plasma anticorpi care pot combate noul coronavirus si doresc sa doneze plasma covalescenta pentru a-i ajuta pe cei aflati intr-o situatie critica se pot inregistra pentru ca datele lor sa fie transmise catre Institutul National de Hematologie Transfuzionala in vederea stabilirii detaliilor privind eligibilitatea acestora pentru donarea de plasma.

 1. TERMENII SI CONDITII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI „https://covidplasma.ro/” („Site-ul”)

Termenii si conditiile prezente de utilizare (impreuna cu documentatia mentionata in acestia) constituie termenii si conditiile de utilizare pe baza carora dumneavoastra puteti accesa si utiliza Site-ul si vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legistatia din Romania. Utilizarea Site-ului include, fara limitare, si accesarea, navigarea si inregistrarea datelor in Registrul Donatorilor. Accesand, folosind sau inregistrandu-va in Registrul Donatorilor pentru dona plasma acceptati si va dati acordul cu privire la acesti termeni si conditii.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare la accesarea Site-ului de mobil si web intrucat acestia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a Site-ului.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, aveti optiunea de a nu utiliza Site-ul.

Sunt de asemenea aplicabile pentru utilizarea Site-ului (i) politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, ce se regaseste pe website-ul nostru la urmatoarea adresa: Politica de confidentialitate, prin care se detaliaza conditiile in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, precum si garantiile pe care le asumam pentru protectia acestora si (ii) politica privind cookie-urile ce se regaseste la urmatoarea adresa: Politica de cookie-uri.

NU promovam, recomandam sau toleram accesarea Site-ului in timpul anumitor activitati cum ar fi conducerea de vehicule deoarece exista un risc ridicat de accidente. Sunteti de acord sa nu folositi Site-ul in timpul desfasurarii unor astfel de activitati sau sa o faceti pe propria raspundere.

Accesul la informatiile din Site este gratuit. Cu toate acestea, atunci cand folositi Site-ul este posibil sa platiti costurile impuse de operatorul dumneavoastra de wireless sau date. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastra.

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are un caracter ilegal, abuziv, licentios, calomniator, vulgar, instigator, amenintator, pornografic sau profanator, sau orice alt material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni sau care are putea conduce la atragerea raspunderii civile ori ar reprezenta o incalcare a unor alte prevederi legale.

Este interzisa accesarea Site-ului intr-un mod de natura a avaria, dezactiva, supraincarca sau deteriora vreun server sau retele conectate la vreun server sau care ar putea influenta utilizarea Site-ului de catre orice alt utilizator.

Este interzisa orice stergere, adaugare, inserare, modificare a unor informatii aflate pe Site, precum si orice incercare de a obtine acces neautorizat la Site, la sisteme sau retele de computere conectate prin fraudare, decodificare de parole sau prin orice alte mijloace. Orice incalcare a dispozitiilor din prezenta sectiune, poate conduce la blocare permanenta sau temporara a accesului la Site si la obligarea autorului acesteia la plata despagubirilor pentru prejudiciul cauzat.

 1. MODIFICAREA TERMENILOR

Putem revizui termenii si conditiile de utilizare, precum si orice alti termeni aplicabili in orice moment prin modificarea paginilor relevante.

Va rugam sa verificati paginile relevante pentru a lua cunostinta de orice modificari aduse termenilor si conditiilor de utilizare, intrucat respectivele modificari vi se vor aplica de la actualizarea prezentilor termeni si conditii.

 1. MODIFICARI ALE SITE-ULUI

Continutul Site-ului poate fi modificat, fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita. Ne rezervam posibilitatea de a actualiza Site-ul in orice moment, de a schimba continutul acestuia, forma de prezentare, structura si functionalitatile acesteia fara instiintarea dumneavoastra prealabila.

Nu garantam ca Site-ul nu are nicio eroare si nici ca nu vor exista erori sau omisiuni in continutul sau.

 1. ACCESAREA SITE-ULUI

Nu garantam faptul ca Site-ul si continutul sau vor fi accesibile in permanenta, fara intreruperi. Putem suspenda, inceta sau modifica Site-ul in totalitate sau in parte fara a va aviza in prealabil in acest sens.

Site-ul poate fi indisponibil cand sunt necesare pauze de mentenanta, de actualizare sau in orice alte situatii independente de actiunile noastre.

Nu vom raspunde in situatia in care Site-ul nu poate fi accesat, indiferent de motivul imposibilitatii de accesare si indiferent de durata acestei imposibilitati.

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru a realiza toate actiunile necesare din punctul dumneavoastra de vedere pentru a accesa Site-ul.

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI

Site-ul poate fi utilizat, in conformitate cu Termenii si conditiile prezente, pentru a afla informatii privind ultimele informatii cu privire la tratamentul experimental prin administrarea de plasma convalescenta recoltata de la cei care au invins noul coronavirus.

Totodata, daca ati fost bolnav de COVID-19 si v-ati vindecat, puteti sa va inregistrati in Registrul Donatorilor Convalescenti COVID-19 in scopul donarii de plasma covalescenta pentru a-i ajuta pe cei aflati intr-o situatie critica.

Prin utilizarea Site-ului intelegeti si sunteti de acord ca:

 1. Nu aveti permisiunea sa revindeti, sa copiati sau sa distribuiti informatiile din Site in scopuri comerciale sau sa folositi Site-ul in orice alt mod care contravine acestor Termeni si Conditii
 2. Nu aveti permisiunea sa duplicati, sa transferati, copiati sau sa distribuiti orice parte a Site-ului, in orice mediu, fara autorizatia noastra prealabila in scris
 3. Nu aveti permisiunea sa decompilati sau sa modificati orice parte a Site-ului.
 1. 7. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Besmax Pharma Distribution SRL este detinatoarea drepturilor de proprietate intelectuala cu privire la Site, precum si cu privire la continutul acestuia, aceste drepturi fiind protejate de legislatia nationala si internationala in vigoare.

Nu trebuie sa utilizati nicio parte/material din continutul Site-ului cu scopuri comerciale fara a obtine un acord in acest sens de la noi.

De asemenea, ne rezervam toate drepturile de a actiona caile legale pe care le avem la dispozitie in cazul oricarei incalcari a prezentilor termeni si conditii.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

Continutul integral al Site-ului este livrat pe baza “ca disponibil”, “asa cum este” fara nicio garantie de niciun fel fie expresa, fie implicita, inclusiv, dar nelimitandu-se la, orice garantii de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratete si non-incalcare. Nu garantam acuratetea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui continut pus la dispozitie prin intermediul Site-ului. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricarei informatii inainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea Site-ului si a continutului disponibil se fac pe raspunderea unica a utilizatorului.

Nu suntem responsabili pentru efectele generate de utilizarea Site-ului de catre utilizator, de costurile generate de utilizarea Site-ului sau de accesul tertilor la anumite informatii prin intermediul Site-ului.

De asemenea, nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of- services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta dispozitivul dumneavoastra, sistemul dumneavoastra IT, datele dumneavoastra ca urmare a utilizarii Site-ului noatre sau a altor website-uri catre care exista link-uri in Site.

Nu vom fi responsabili pentru pentru nici o pierdere sau dauna pe care noi sau dumneavoastra nu am putut sa o prevedem in limite rezonabile la data la care ati inceput utilizarea Site-ului sau care nu se afla sub controlul nostru.

Nu ne asumam nicio raspundere pentru continutul website-urilor ce au link-uri catre Site. Astfel de link-uri nu trebuie interpretate ca o garantie din partea noastra cu privire la respectivele website-uri. Nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu rezultand din utilizarea respectivelor website-uri.

 1. SECURITATE, VIRUSI

Depunem toate diligentele pentru a proteja Site-ul si informatiile transmise cu ocazia utilizarii acestuia. Chiar daca folosim tehnologii de protectie alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor si asiguram securitatea corespunzatoare nu garantam ca informatiile transmise prin internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor avea intarzieri, intreruperi, interceptari, sau erori care nu tin de noi.

Nu garantam ca Site-ul va fi securizat sau fara niciun virus. Sunteti responsabil pentru configurarea sistemului de securitate al dispozitivului dvs si pentru folosirea propriului software anti-virus.

Nu trebuie sa utilizati in mod defectuos Site-ul, introducand virusi, troiani, worms, bombe logistice sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la Site, la server-ul pe care Site-ul este gazduit sau pe orice alt server, calculator sau la baza de date conectata la Site. Nu trebuie sa atacati prin atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of- services. Prin incalcarea acestei dispozitii, ati comite o infractiune conform legii romane. Vom raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile de investigare competente si vom coopera cu autoritati prin furnizarea identitatii dumneavoastra catre acestea.

 1. LINK-URI CATRE SITE

Puteti trimite link la Site, atata timp cat faceti acest lucru intr-un mod echitabil, care nu aduce atingere reputatiei noastre si/sau a Ministerului Sanatatii si care nu profita de reputatia noastra in scopuri personale.

Nu trebuie sa creati un link in asa fel incat sa sugerati in vreun fel orice forma de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastra atunci cand nu exista o astfel de situatie.

Nu trebuie sa stabiliti un link catre Site in cadrul unui website care nu va apartine.

Ne rezervam dreptul de a retrage dreptul la creare link catre Site fara notificare prealabila.

 1. LINK-URI CATRE TERTE PERSOANE SI RESURSELE DIN SITE

Orice link-uri catre alte website-uri sau alte resurse furnizate de terte persoane, sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastra. Nu avem niciun control asupra continutului acelor website-uri sau resurselor respectivelor website-uri.

 1. LEGEA APLICABILA

Pentru acesti termeni si conditii de utilizare, precum si orice aspecte referitoare la sau in legatura cu continutul lor, este aplicabila legea romana.

Dumneavoastra sunteti de acord ca instantele competente in legatura cu orice aspect legat de acesti termeni si conditii sa fie instantele din Bucuresti, Romania.

 1. MARCI

Toate numele de companii, marci inregistrate, marci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri si sigle sunt protejate de legea marcilor inregistrate. Nimic din continutul Site-ului nu trebuie interpretat ca acordarea de licenta sau drept de utilizare a oricarei marci inregistrate prezentate in Site fara permisiunea scrisa din partea noastrea sau a partilor terte ce pot detine respectivele marci.

 1. CONTACT, SESIZARI SI RECLAMATII

Ne puteti contacta pentru orice intrebare, sesizare si reclamatie cu privire la functionarea Site-ului prin email la adresa de email office@bphd.ro si prin telefon la: +40376203669

Va vom informa despre rezultatul analizei reclamatiei la adresa de email indicata de Dvs. intr-un termen rezonabil.

Va multumim pentru utilizarea Site-ului!